Könyvmoly női bögre 1. karakter egyedi névvel

Gyártó: Tonerek.com
Cikkszám: BGR0076
Készlet információ: Készleten
2 990Ft.

Menyniség

 

Könyvmoly női bögre 1. karakter egyedi névvel - a Toner webáruház Bögre > Könyvmoly kategóriájában kedvező 2990-os áron. Rendeljen Könyvmoly női bögre 1. karakter egyedi névvel terméket tőlünk gyors kiszállítással!

A megrendelés során a megjegyzés rovatba adja meg kérem a nevet, amit a bögrére szeretne kérni!

Ha keresi az ideális ajándékot párjának, vagy magának amely melegséget és emlékezetességet hoz az iváshoz, akkor ne keressen tovább. A könyvmoly bögrénk mindenkit elbűvöl, hiszen Ön döntheti el, milyen nevet szeretne rajta látni. Lepje meg párját egyedi neves bögrével! A bögre mindkét oldalán a választott minta szerepel a megadott névvel!

  • Kiváló minőségű kerámia (vagy fém): Alapértelmezés szerint a bögre kerámiából készül, de lehetőség van fém bögre rendelésére is, csak kérjük, vegye figyelembe, hogy a fém bögréért felár fizetendő. A választható fém bögre az alábbi:

  • Egyedi név és dizájn: Egyedi névvel és különleges karakterek képeivel rendelheti meg bögrénket. Mi elkészítjük Önnek az Ön által kiválasztott dizájnt, hogy az személyre szabott ajándékká váljék.

  • Tökéletes ajándék: Ez a bögre tökéletes ajándék bármilyen alkalomra, legyen az születésnap, Valentin-nap, karácsony vagy bármilyen más különleges esemény. Az egyediségének köszönhetően garantáltan emlékezetes ajándék lesz.

  • Méret és kapacitás: A bögre mérete ideális, 300 ml folyadékot képes befogadni, így a kedvenc italát könnyedén élvezheti benne.

  • Mosogatógép- és mikrohullámú sütő használata: Nem kell aggódnia a tisztítás vagy az újramelegítés miatt, mert a bögre mosogatógépben mosható és mikrohullámú sütőben használható. (garanciát nem vállalunk az ebből fakadó kép minőség romlásra)

Legyen Önnek vagy szeretteinek, ez a könyvmoly Bögre örömet nyújt a mindennapi használat során.

Válassza a kivételes minőségű bögrét, amely az Ön személyiségét és stílusát tükrözi, és rendelje meg most, hogy saját otthonában élvezhesse a könyvmoly bögre vidám világát!

 

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK