Kedvenc zenés 10x15 fa fényképkeret egyedi névvel

Gyártó: Epcom
Cikkszám: KK006
Készlet információ: Készleten
6 990Ft.

Menyniség

 

Kedvenc zenés 10x15 fa fényképkeret egyedi névvel - a Toner webáruház Ajándék > Képkeret kategóriájában kedvező 6990-os áron. Rendeljen Kedvenc zenés 10x15 fa fényképkeret egyedi névvel terméket tőlünk gyors kiszállítással!

Rögzítsd a kedves pillanatokat és emlékeket az egyedi gravírozott zenés fa fényképkeretünk segítségével! Ez a varázslatos keret nem csupán egy díszítő tárgy lesz otthonodban, hanem egy emlékezetes tárgy, ami mindig felidézi a legkedvesebb zenés pillanatokat.

  • Egyedi Gravírozás: Minden keretet egyedileg gravírozunk, hogy személyessé és különlegessé tegyük az ajándékot. A párok nevét és kedvenc daluk címét örökítjük meg, így az emlékek mindig életben maradnak.

  • Prémium Fa Anyag: A természetes fa anyag időtálló és elegáns megjelenést kölcsönöz a keretnek. Kiváló minőségű anyagokból készült, hogy az emlék keretének hosszú éveken át örömöt szerezzen.

  • Különleges Ajándék: Ez a fényképkeret tökéletes ajándék a pároknak, barátoknak vagy családtagoknak, hogy megörökítsék az emlékezetes pillanatokat és megosszák azokat másokkal.

  • Hangulatos Pillanatok: Ez a keret egy időtlen emlékként szolgál majd, mindig felidézve a kedvenc zenéitekkel töltött emlékezetes pillanatokat.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy az élet hangulatos pillanatait megőrizzétek az egyedi gravírozott zenés fa fényképkeretünkkel! Válaszd az egyediséget és a minőséget, hogy örök emlékeket teremts a zenés pillanatokról!

 

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK