Hírek, információk

5%-os lefedettség, kellékek kapacitása

Olvashatja szinte minden nyomtatókelléknél, legyen az toner vagy tintapatron... De mégis mit jelent ez a mindennapokban? A gyártók sem tudják ügyesebben megadni, mégha oly sokszor szídjuk is érte őket, x ezer oldal a névleges kapacitása a tonernek, 5% lefedettségű A4 oldal eset … részletek »

Publikálva: 2015. 05. 26.

Toner, tintapatron kezelési tippek

Tippek a tonerkazetta kezeléséhez: A lézernyomtatók tonerkazettái jól felépített, a tintapatronokhoz képest nagy, robosztus darabok. Ennek ellenére van néhány olyan szabály, amit ha nem tart be, akkor a kazettát egy-két mozdulattal használhatatlanná tudja tenni. … részletek »

Publikálva: 2015. 05. 26.

Napelem festék

A napelemeket hosszas, bonyolult munkával rakják össze a gyárakban. Most azonban kutatóknak sikerült tintasugaras nyomtatással napelemet készíteniük. Réz, indium, gallium és szelén: e négy elemből alkotott vegyület az alapja az új napelem-gyártási módszernek. Az Oregon … részletek »

Publikálva: 2012. 01. 17.

Spóroljunk a nyomtatással

Magyarországon évente körülbelül 425 milliárd forintot költenek üzleti célú nyomtatásra, ám hatékonyabb használattal több mint 30 milliárd forintot is meg lehetne takarítani évente.

Az angol Centre for Economics and Business Research (cebr) kutatóintézet felmér … részletek »

Publikálva: 2012. 01. 17.

Biomassza festéktoner

A Ricoh kifejlesztette a világ első biomassza-alapú festéktonerét. Az innováció lényege, hogy a festék elsődleges alkotóelemét biomasszából készítik. Az új fejlesztésnek köszönhetően csökken a tonerek környezetre gyakorolt negatív hatása – valamint a kőolaj-felhaszn … részletek »

Publikálva: 2012. 01. 17.

Megnyitottunk!

Újra megnyitott toner és nyomtatókellék webáruházunk!

Még több termék, eredeti és utángyártott tonerek, dobegységek, tintapatronok, töltőporok és töltőtinták, fotópapírok.

Forgalmazott típusok:

Brother, Canon, Dell, Epson, ezPrint, HP, Kon … részletek »

Publikálva: 2012. 01. 17.

S-Space Bt. Toner Webáruház © 2008 -

Látogassa meg a Toner Webáruház webüzletet a ShopManian Shophunter.eu a boltvadász Webáruházunk szerepel a WeblapKatalógus.hu oldalán A webáruházat az S-Space Bt fejleszti