Húsvéti tojás dekoráció szett kifesthető fából

Gyártó: Epcom
Cikkszám: HNY008
Készlet információ: Készleten
1 990Ft.

Menyniség

 

Húsvéti tojás dekoráció szett kifesthető fából - a Toner webáruház Ajándék > Húsvét kategóriájában kedvező 1990-os áron. Rendeljen Húsvéti tojás dekoráció szett kifesthető fából terméket tőlünk gyors kiszállítással!

A termék kifesthető a vásárolható akrilfesték készlettel. Magasság kb. 14 cm.

Hozd vidámabbá és kreatívabbá a gyerekek Húsvétját az egyedi gravírozott fa húsvéti nyuszival! Ez a bájos nyuszi nemcsak mókás kiegészítője lesz az ünnepi dekorációnak, hanem kiváló lehetőséget kínál a gyerekeknek arra, hogy saját kreatív képességeiket kifejezzék.

  • Egyedi Gravírozás: Minden nyuszit kézzel készítünk és egyedileg gravírozunk, hogy varázslatos és személyes ajándék legyen a gyerekeknek. A gravírozott minta kiváló alapot biztosít a későbbi festéshez, így a végeredmény valóban egyedi lesz.

  • Kreatív Elfoglaltság: A fa húsvéti nyuszi kiváló lehetőséget kínál a gyerekeknek arra, hogy kifejezzék kreativitásukat. A mellékelt akrilfesték készlettel könnyedén kiélhetik festés iránti szenvedélyüket, és egyedi, színpompás nyuszikat hozhatnak létre.

  • Praktikus és Tartós: A minőségi faanyagból készült nyuszik tartósak és időtállóak, így hosszú ideig szolgálhatnak díszként az otthonban vagy akár az ünnepi asztalon is.

  • Szórakoztató Ajándék: Ez a gravírozott fa húsvéti nyuszi nemcsak kreatív elfoglaltságot kínál, hanem szórakoztató ajándék is lehet a gyerekeknek. Örömmel fogják kifesteni és büszkén mutatják majd meg a végeredményt.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy örömet szerezz a gyerekeknek az egyedi gravírozott fa húsvéti nyuszival! Adj nekik lehetőséget arra, hogy kreatívan megünnepeljék Húsvétot és alkossanak saját egyedi nyuszikat!

 

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK