Esküvői bögre 7. karakter egyedi névvel

Gyártó: Tonerek.com
Cikkszám: BGR0072
Készlet információ: Készleten
2 990Ft.

Menyniség

 

Esküvői bögre 7. karakter egyedi névvel - a Toner webáruház Bögre > Esküvői kategóriájában kedvező 2990-os áron. Rendeljen Esküvői bögre 7. karakter egyedi névvel terméket tőlünk gyors kiszállítással!

A megrendelés során a megjegyzés rovatba adja meg kérem a neveket, esküvői dátumot, amit a bögrére szeretne kérni!

Ha keresi az ideális ajándékot esküvőre, amely melegséget és emlékezetességet hoz az iváshoz, akkor ne keressen tovább. Az esküvői bögrénk mindenkit elbűvöl, hiszen Ön döntheti el, milyen nevet szeretne rajta látni. A bögre mindkét oldalán a választott minta szerepel a megadott névvel!

  • Kiváló minőségű kerámia (vagy fém): Alapértelmezés szerint a bögre kerámiából készül, de lehetőség van fém bögre rendelésére is, csak kérjük, vegye figyelembe, hogy a fém bögréért felár fizetendő. A választható fém bögre az alábbi:

  • Egyedi név és dizájn: Egyedi névvel és különleges karakterek képeivel rendelheti meg bögrénket. Mi elkészítjük Önnek az Ön által kiválasztott dizájnt, hogy az személyre szabott ajándékká váljék.

  • Tökéletes ajándék: Ez a bögre tökéletes ajándék bármilyen alkalomra, legyen az születésnap, Valentin-nap, karácsony vagy bármilyen más különleges esemény. Az egyediségének köszönhetően garantáltan emlékezetes ajándék lesz.

  • Méret és kapacitás: A bögre mérete ideális, 300 ml folyadékot képes befogadni, így a kedvenc italát könnyedén élvezheti benne.

  • Mosogatógép- és mikrohullámú sütő használata: Nem kell aggódnia a tisztítás vagy az újramelegítés miatt, mert a bögre mosogatógépben mosható és mikrohullámú sütőben használható. (garanciát nem vállalunk az ebből fakadó kép minőség romlásra)

Legyen Önnek vagy szeretteinek, ez az esküvői Bögre örömet nyújt a mindennapi használat során.

Válassza a kivételes minőségű bögrét, amely az Ön személyiségét és stílusát tükrözi, és rendelje meg most, hogy saját otthonában élvezhesse az esküvői bögre vidám világát!

 

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK