Dínó kifestő többrétegű fából

Gyártó: Epcom
Cikkszám: KF021
Készlet információ: Készleten
8 490Ft.

Menyniség

 

Dínó kifestő többrétegű fából - a Toner webáruház Ajándék > Fa kifestő kategóriájában kedvező 8490-os áron. Rendeljen Dínó kifestő többrétegű fából terméket tőlünk gyors kiszállítással!

A termék mérete kb. 20x20 cm. A festéshez az általunk kínált akrilfesték készletet ajánljuk.

Hozz létre saját egyedi dekorációt és fejleszd a kézügyességed az 5 rétegű fa kifestővel! Ez a lenyűgöző játék nemcsak mókás elfoglaltság lesz, hanem kiváló lehetőséget kínál a gyerekeknek arra, hogy kreatívan kifejezzék magukat és fejlesszék a finommotoros készségeiket.

  • 5 Rétegű Kifestő: A fa kifestő összesen 5 rétegből áll, amelyeket a gyerekeknek külön-külön kell kifesteni az általuk választott akrilfestékkel. A megadott használati utasítás segítségével egyszerűen követhető, hogyan kell festeni a rétegeket, és hogyan kell őket összeállítani.

  • Kézügyességfejlesztés: Ez a játék kiváló lehetőséget kínál a gyerekeknek a kézügyességük fejlesztésére. A festés és az összeállítás során finom motoros készségeiket gyakorolhatják, miközben élvezik a kreatív folyamatot.

  • Személyre Szabott Dekoráció: Miután minden réteget kifestettek és összeállítottak, egyedi és személyre szabott dekoráció készül belőle, ami büszkeséggel fogja tölti el a gyerekeket és szép dísze lesz a szobájuknak vagy az ajándékozottaknak.

  • Kiváló Ajándékötlet: Keresed az ajándékötletet születésnapra vagy más alkalomra? Ez a 5 rétegű fa kifestő remek választás lehet, hogy örömet szerezz a kis kézműveseknek és fejlesszék kreatív képességeiket.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a gyerekek élvezzék a kreatív játékot és fejlesszék a kézügyességüket a 5 rétegű fa kifestővel! Válaszd a szórakozást és a fejlődést egyaránt, hogy minden pillanatuk emlékezetes és tanulságos legyen!

 

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK