Szállítás és fizetés

Szállítási lehetőségek

  • Házhozszállítás futárszolgálattal: a küldemények kézbesítése, szállítása a GLS futárszolgálattal történik (25 000 forint bruttó összegtől díjmentes, alatta 1 500 forint bruttó)
  • GLS csomagpontra szállítás: a küldeményt egy Ön által kiválasztott GLS csomagpontra szállítjuk (ide kattintva előzetesen megtekintheti hol találhatók a csomagpontok - a fizetés során természetesen lesz lehetősége egy térképről irányítószám alapján kiválasztani az Önnek megfelelő csomagpontot), majd értesítjük ha átveheti (25 000 forint bruttó összegtől díjmentes, alatta 990 forint bruttó)
  • Személyes átvétel: megrendelését átveheti raktárunkban is a 6000 Kecskemét, Mátyás király körút 77. szám alatt, előre egyeztetett időpontban (csak készpénzes fizetés)

A raktáron lévő termékeket amennyiben munkanapokon 14 óráig megrendeli, másnap kiszállítjuk Önnek. A rendelhető állapotú kellékek szállítási idejét (általában 1-3 munkanap) a visszaigazoló e-mail tartalmazza, a rendelés feldolgozása után. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található elérhetőségek bármelyikén.

Szállítási költség
Házhozszállítás futárszolgálattal 25 000 forint bruttó összegtől díjmentes, alatta 1 500 forint bruttó.
GLS csomagpontra szállítás 25 000 forint bruttó összegtől díjmentes, alatta 990 forint bruttó.

Fizetési lehetőségek

  • Utánvét: a futárnak kell fizetni a küldemény átvételekor készpénzben, vagy bankkártyával
  • Banki átutalás (előre): a webáruház által kiküldött rendelés visszaigazoló email alapján a megadott bankszámlára kell átutalni a megrendelés végösszegét, majd a pénz megérkezése után feladjuk a csomagot

Fontos információ
Az át nem vett utánvétes csomagok esetében: A rendelés átvételének a megtagadása nem jelenti a rendelés lemondását. A 14 napos elállási jogot kizárólag az átvett csomagok esetében gyakorolhatja a fogyasztó (vállalkozás nem számít fogyasztónak, így nem élhet elállási joggal). A visszaérkezett utánvétes csomagok esetében a webáruház üzemeltetője, az Epcom Kft az alábbi költségeket terheli a vásárlóra: Oda-vissza szállítás költsége (1500 Ft). A rendelés lemondására a fuvardíj megtérítése nélkül a webáruház "Átadva a GLS futárszolgálatnak" e-mail kiküldéséig lehetséges. A rendelés lemondását írásban kell megtennie, a rendelési azonosító feltüntetésével az info@epcom.hu címen.