Anyák napi kép fa tartóval kezes egyedi nevekkel

Gyártó: Epcom
Cikkszám: AN003
Készlet információ: Készleten
6 490Ft.

Menyniség

 

Anyák napi kép fa tartóval kezes egyedi nevekkel - a Toner webáruház Ajándék > Anyák napi kategóriájában kedvező 6490-os áron. Rendeljen Anyák napi kép fa tartóval kezes egyedi nevekkel terméket tőlünk gyors kiszállítással!

A terméket 1-5 gyermekig tudjuk készíteni, minden gyermek neve külön kézen szerepel a megadott nevek alapján. A termék mérete kb. 20x28 cm.

Ünnepeld meg Anyát egy különleges és személyes ajándékkal anyák napján - az egyedi gravírozott fa képpel! Ez a lenyűgöző dekoráció nemcsak szép kiegészítője lesz az otthonának, hanem érzelmeket közvetítő meglepetés is lesz számára.

  • Egyedi Gravírozás: Minden fa képet kézzel készítünk és egyedileg gravírozunk, hogy beleírjuk a családtagok nevét vagy bármilyen egyéb személyes üzenetet. Ezáltal a fa kép valóban személyessé és különlegessé válik, és emlékeztetni fogja az anyukát arra, milyen fontos szerepet tölt be az életükben.

  • Prémium Fa Anyag: A képet kiváló minőségű faanyagból készítjük, ami időtálló és természetes megjelenést kölcsönöz az otthonnak. A faanyag tartóssága biztosítja, hogy hosszú éveken át örömet szerezzetek vele.

  • Kiváló Ajándékötlet Anyák Napjára: Legyen szó anyák napjáról vagy bármilyen más alkalomról, ez a gravírozott fa kép tökéletes választás lehet az anyukának. Egy kis figyelem és szeretet, amely örömmel fogja majd tölteni az anyuka szívét.

  • Emlékezetes Meglepetés: Ez a fa kép nemcsak egy ajándék, hanem egy emlék is, amely mindig emlékeztetni fogja az anyukát arra, milyen különleges és szeretetteljes családot alkotnak együtt.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy megajándékozd Anyát egyedi gravírozott fa képpel anyák napján! Válaszd az egyediséget és a szeretetet, hogy megható és emlékezetes ajándékot adj neki!

 

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK